Izvor: Beta OMS, 21.Jun.2011, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TeleGroup poneo prestižno priznanje Regionalni Biznis Partner 2011

(Beograd, 21. jun 2011. godine) Prema oceni stručnjaka, Telegroup d.o.o Beograd, kao kompanija koja je postigla izuzetne rezultate u oblasti informaciono – komunikacionih mreža i sistema, je među drugim uspešnim kompanijama iz regiona proglašena za dobitnika ovogodišnje nagrade „Regionalni Biznis partner 2011“. Svečana dodela nagrada održaće se 23. juna u hotelu Continental u Beogradu sa početkom u 18 časova.

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TeleGroup Beograd poneo prestizno priznanje "Regionalni Biznis Partner 2011"

Izvor: Economy.rs, 21.Jun.2011

Prema oceni stručnjaka, Telegroup d.o.o Beograd, kao kompanija koja je postigla izuzetne rezultate u oblasti informaciono – komunikacionih mreža i sistema, je među drugim uspešnim kompanijama iz regiona proglašena za dobitnika ovogodišnje nagrade „Regionalni Biznis partner 2011“.

Nastavak na Economy.rs...

"Biznis partner" nagrada dodeljena kompaniji "TeleGroup Beograd"

Izvor: S media, 22.Jun.2011, 10:04

Tradicionalna nagrada "Biznis partner" dodeljena je kompaniji "TeleGroup d.o.o Beograd". Svečana dodela nagrada biće održana 23. juna u hotelu "Kontinental" u Beogradu. .."TeleGroup d.o.o Beograd" je, kao kompanija koja je postigla izuzetne rezultate u oblasti informaciono-komunikacionih mreža i...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.