Tango Six organizuje 4. po redu Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope, 22. i 23. aprila u Beogradu

Izvor: TangoSix.rs, 28.Mar.2024, 10:15

Tango Six organizuje 4. po redu Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope, 22. i 23. aprila u Beogradu

Tango Six i naš Tango Six Events organizovaće 22. i 23. aprila 4. po redu konferenciju Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope (SEAS) u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Reč je o najvećem srpskom i regionalnom skupu vazduhoplovne industrije koji će pokrivati teme podjednako iz civilnog i vojnog segmenta.
Više detalja možete videti na sajtu događaja – www.seas.rs
Tango Six Events tako organizuje naš sedmi vazduhoplovni događaj po redu, a četvrto izdanje SEAS-a koji je jedinu pauzu od svog pokretanja imao tokom Korone.
Ovogodišnji SEAS biće najsadržajniji do sada. Uspeli smo da okupimo najbitnije aktere domaće i regionalne vazduhoplovne industrije i u narednim danima postepeno ćemo...

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.