Taksista na komunalca kolima, pa kamenom u glavu

Izvor: Mondo, 01.Mar.2017, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksista na komunalca kolima, pa kamenom u glavu

Komunalni policajac povređen je danas prilikom kontrole komunalnog reda ispod Pančevačkog mosta na taksi-stajalištu, saopšteno je iz Sekretarijata za poslove komunalne policije.

Foto: Mondo/Goran Sivački Foto - Ilustracija

Kako se navodi, komunalna policija je postupala po prijavi građana i pokušali su da legitimišu vozača čije taksi-vozilo je bilo nepropisno parkirano.

Vozač je odbio da pruži na uvid traženu dokumentaciju, vratio se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u vozilo i njimenasrnuo na komunalnog policajca.

Patrola je uspela da ga spreči da pobegne, nakon čega su se potukli, a komunalni policajac je pogođen kamenom u glavu.

Nakon ovog incidenta, i drugi taksi-prevoznik je nasrnuo na patrolu komunalne policije. Oba prevoznika su savladana, a patrola MUP-a ih je privela.

Hitna pomoć je prevezla povređenog komunalnog policajca na VMA, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

POSLE SUKOBA SA TAKSISTOM: Komunalac pogođen kamenom u glavu ispod Pančevca

Izvor: Večernje novosti, 01.Mar.2017

Komunalni policajac povređen je danas prilikom kontrole komunalnog reda ispod Pančevačkog mosta na taksi-stajalištu, saopšteno je iz Sekretarijata za poslove komunalne policije Komunalni policajac povređen je danas prilikom kontrole komunalnog reda ispod Pančevačkog mosta...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.