Izvor: B92, 09.Jul.2010, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksi stajalište na aerodromu

Beograd -- U dolaznom delu Terminala 2 beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla" danas je obeleženo taksi stajalište, saopšteno je iz tog aerodroma.

Kako je navedeno, beogradski aerodrom je podržao inicijativu nekoliko taksi udruženja za formiranje dodatnih parking mesta na stajalištu.

Do sada usmeravanje taksi vozila u zonu dolazaka obavljano je u organizaciji Asocijacije taksi udruženja na način kojim je bio onemogućen pristup vozilima većine beogradskih taksi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << udruženja, ističe se u saopštenju.

Na Aerodromu "Nikola Tesla" su uvereni da će prošireni izbor taksi prevoznika doprineti da se vožnje sa beogradskog aerodroma obavljaju po regularnim cenama, uz daleko manje primedbi i prijava putnika.

Član Gradskog veća Dejan Mali izjavio je da će za pet taksi udruženja na dolaznom terminalu Aerodroma "Nikola Tesla" biti obeleženo isto toliko taksi mesta.

On je istakao da se nada da će uskoro ta mesta biti dostupna i ostalim taksi udruženjima.

Samostalni taksisti i taksi udruženja blokirali su juče na kratko prilaz taksi stanici na dolaznom terminalu beogradskog aerodroma u znak protesta što su samo pojedina taksi udruženja dobila dozvolu za sopstvenu stanicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.