Tajno klali stoku i pravili sladoled

Izvor: Glas javnosti, Beta, 18.Jun.2010, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajno klali stoku i pravili sladoled

BEOGRAD - Nadležni inspekcijski organi otkrili su u Dragovcu kod Bojnika ilegalnu klanicu u kojoj se više ljudi bavilo klanjem goveda, preradom i proizvodnjom mesnih proizvoda, saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

  Veterinarski inspektori Uprave za veterinu doneli su Rešenje o zabrani klanja stoke, proizvodnje, prerade i stavljanje u promet proizvoda od životinjskog mesa, a protiv odgovornih podneće prijave, navodi se u saopštenju i dodaje da >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << su pripadnici MUP-a u toj akciji priveli više osoba.

  U neregistrovanom objektu pored mesa i prerađevina od mesa zatečena je i oprema i sastojci za proivodnju i pakovanje sladoleda.

  Svi mesni proizvodi su proglašeni higijenski neispravnim za ljudsku ishranu.

  U akciji su učestvovali veterinarski inspektori jablaničkog okruga Uprave za veterinu, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u saradnji sa pripadnicima policijske Uprave Leskovac.

NE RAZUMIJEM!!!TAJNO KLALI STOKU I PRAVILI SLADOLED????????ZAR I TO IMA U DRZAVI SRBIJI?

Jel to stocni sladoled? Kravko, Telenko, Svinjko, Volko? Hahahaha kakav naslov bravo!

I naslov i tekst su u redu, treba tekst pročitati do kraja i naravno, razumeti ga...

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.