TV: Albanci napali povratničko selo

Izvor: Politika, 02.Avg.2012, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TV: Albanci napali povratničko selo

ZVEČAN - Televizija „Most” iz Zvečana objavila je jutros da je „grupa Albanaca” prošle noći „upala” u povratničko selo Grabac kod Kline i „porazbijala sve pomoćne objekte u nameri da ih opljačka”.

Kako je javio reporter, lakše je povređen jedan žitelj sela koga je pogodio kamen kojim je jedan od napadača razbio prozor na njegovoj kući.

Žitelje su posebno uznemirili pucnji iz vatrenog oružja koje su napadači ispalili dok su napuštali selo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika <<

U Grapcu živi desetak Srba-povratnika koji su česta meta napada poslednjih pet godina od kada je uklonjen kontrolni punkt Kfor.

Policija je obavila uviđaj, a napad je prijavljen i Kforu. Napadači još nisu nađeni. 

Beta

objavljeno: 02.08.2012.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.