TOM KRUZ: UBIJAO SAM SRBE KAO MUVE

Izvor: Kurir, 20.Dec.2011, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOM KRUZ: UBIJAO SAM SRBE KAO MUVE

Holivudskom nizu filmova u kojem su Srbi glavni negativci pridružio se i najnovijih hit Toma Kruza „Nemoguća misija 4“, koji se od pre neki dan prikazuje u beogradskim bioskopima. Kruz je, međutim, otišao za korak dalje od svih, poručujući kroz ciničan ...

BEOGRAD - Dokle više?!

Holivudskom nizu filmova u kojem su Srbi glavni negativci pridružio se i najnovijih hit Toma Kruza „Nemoguća misija 4“, koji se od pre neki dan prikazuje u beogradskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bioskopima. Kruz je, međutim, otišao za korak dalje od svih, poručujući kroz ciničan osmeh kako je normalno i poželjno ubijati Srbe!

U jednoj od poslednjih sekvenci filma, u dijalogu sa svojim filmskim partnerom, Tom Kruz u liku agenta Itana Hanta mrtav hladan pravi paralelu između Srba i muva. Upitan zbog čega je ubio šest Srba u pokušaju da inscenira smrt svoje žene, Kruz (Itan Hant) odgovara: „Tako sam ubio dve muve jednim udarcem!“

Time je, zapravo, hteo da kaže kako je s jedne strane zaštitio svoju ženu od progona, fingirajući njenu smrt, a istovremeno ubio šest Srba, što je u njegovoj interpretaciji zvučalo kao dobrodošlo?!

Film „Nemoguća misija 4“ i inače ima Srbe u već uobičajenoj ulozi terorista, što gotovo više nikog i ne iznenađuje. Međutim, to ne može da se kaže i za opisanu scenu, koja posetioce beogradskih bioskopa vidno šokira i čini ogorčenim.

Osim što tumači glavnu ulogu u ovom filmu, Kruz je i producent, što znači da je i te kako mogao da utiče na sadržinu izgovorenih replika, poput ove skandalozne.

Inače, okosnicu „Nemoguće misije 4“ čini zaplet u kojem je glavni junak Itan Hant okrivljen za teroristički napad na Kremlj i, odbačen od svojih „poslodavaca“, pokušava da spere ljagu sa svog imena. A u takvom scenariju zli Srbi uvek posluže...

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kurir: Tom Kruz ubijao sam Srbe kao muve; u filmu Nemoguća misija glumac poslao poruku

Izvor: Moto.rs, 20.Dec.2011

foto: kurir-info.rs BEOGRAD - Dokle više?! Holivudskom nizu filmova u kojem su Srbi glavni negativci pridružio se i najnovijih hit Toma Kruza „Nemoguća misija 4“, koji se od pre neki dan prikazuje u beogradskim bioskopima. Kruz je, međutim, otišao za korak dalje od svih, poručujući kroz...

Nastavak na Moto.rs...

Tom Kruz: Ubiti Srbe je kao ubiti muvu (VIDEO)

Izvor: S media, 20.Dec.2011

Holivudskom nizu filmova u kojem su Srbi glavni negativci pridružio se i najnovijih hit Toma Kruza "Nemoguća misija 4", koji se od pre neki dan prikazuje u beogradskim bioskopima.

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.