TEŽAK DAN ZA SRČANE BOLESNIKE: Oblačno sa kišom, temperatura do 16 stepeni

Izvor: NaDlanu.com, 21.Mar.2016, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽAK DAN ZA SRČANE BOLESNIKE: Oblačno sa kišom, temperatura do 16 stepeni

I u Beogradu će pre podne doći do postepenog naoblačenja, a posle podne i uveče očekuje se povremeno kiša. Duvaće slab do umeren vetar. Jutarnja temperatura biće oko osam, a najviša dnevna oko 14 stepeni

Na visokim planinama biće sneg, a na istoku zemlje će povremeno duvati jak vetar. Jutarnja temperatura biće od tri do osam, a najviša dnevna od 12 do 18 stepeni.

.

U Srbiji će u utorak i sredu biti oblačno, mestimično s kišom, a na visokim >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << planinama sa snegom.

U četvrtak se očekuje postepeni prestanak padavina i razvedravanje, najpre na severu i zapadu, a od petka će biti pretežno sunčano i toplije vreme.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 21. mart 2016:

Srčanim bolesnica se savetuje oprez tokom većeg dela dana. U večernjim satima očekuje se pogoršanje biometeoroloških prilika, koje će prouzrokovati pojačane tegobe kod osoba sa bronhijalnom astmom.

Meteoropatske reakcije moguće su u vidu osećaja malaksalosti i glavobolјe.

Izvor: B92

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.