Svi žele da pomognu Evici i Milici

Izvor: S media, 18.Mar.2011, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi žele da pomognu Evici i Milici

S media portal juče je pisao o životu Evice Đorđević i njene petogodišnje ćerke Milice u getu Prizrena.

Evica živi od 55 evra socijalne pomoći mesečno, što nije dovoljno ni za najosnovnije potrebe, a mala Milica jedino je srpsko dete u Prizrenu. Odmah po objavljivanju priče na našem portalu i vestima na Radiju S, javili su se ljudi koji su spremni da pomognu ovoj srpskoj porodici. Evica ima tekući žiro-račun u Komercijalnoj banci na koji možete uplatiti pomoć.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Ukoliko želite da pomognete Evici i Milici, to možete da učinite uplatom sredstava na račun 205-1001528649315-48 kod Komercijalne banke, sa naznakom: Za pomoć Evici i Milici.

Milica – jedino srpsko dete u getu Prizrena

Ukoliko želite da pošaljete paket, to možete da učinite na sledeći način:

Paket pošaljite na adresu pošte u Štrpcu sa naznakom: Za oca Slobodana, Hram Svetog Đorđa, Prizren. Poštar iz Štrpca uručiće paket ocu Slobodanu, koji će ga potom uručiti Evici Đorđević, pošto ona ne izlazi iz kuće bez nečije pratnje.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.