Izvor: B92, 30.Okt.2008, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Svestrani" vozač autobusa

Beograd -- Na Jutjubu objavljen je snimak na kome se vidi da u gradskom autobusu, na nepoznatoj liniji, vozač tokom vožnje čita novine i rešava ukrštene reči.

Direktor Gradskog saobraćajnog preduzeća Radoslav Nikolić, gostujući sinoć u Vestima B92, rekao je da će za nekoliko dana biti poznat identitet vozača, kao i to da li je zaposlen u GSP-u ili kod nekog od privatnih prevoznika. Kada istraga bude završena, taj vozač, prema rečima Radoslava Nikolića, biće otpušten.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Autor snimka, potpisan kao Vladan77, tvrdi da je reč o liniji 74, koja saobraća od Bežanijske kose do Omladinskog stadiona, na Karaburmi, ali nije jasno da li je reč o autobusu privatnog prevoznika ili Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

U svakom slučaju, opasan hobi nepoznatog vozača, koji samo srećom nije imao tragične posledice.

Taj snimak trebalo bida pruži dovoljno razloga nadležnim gradskim institucijama, ali i policiji, da se pozabave hobijem koji upražnjava dosta vozača u javnom gradskom prevozu u Beogradu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.