Švercovali devet tona nafte

Izvor: S media, 04.Maj.2010, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švercovali devet tona nafte

Smederevska policija podneće krivične prijave protiv dvojice muškaraca zbog sumnje da su odgovorni za šverc devet tona dizel goriva, saopštila je danas policija.

Kako se navodi u saopštenju, Jovica J. (32) iz Drenovca kod Paraćina i Boban M. (38) iz Batovca kod Požarevca zatečeni su dok su kamionom prevozili oko devet tona dizel goriva kupljenog na Dunavu sa jednog stranog broda.

Osumnjičeni su zatečeni 1. maja, u jutarnjim satima, kod naplatne rampe "Požarevac".

Protiv osumnjičenih biće podneta krivična prijava Osnovnom tužilaštvu u Smederevu zbog sumnje da su odgovorni za nedozvoljenu trgovinu, navela je policija.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pali s devet tona nafte

Izvor: Glas javnosti, 05.Maj.2010, 07:12

SMEDEREVO - Smederevska policija podneće krivične prijave protiv dvojice muškaraca zbog sumnje da su odgovorni za šverc devet tona dizel goriva, saopštila je policija...Kako se navodi u saopštenju, Jovica J. (32) iz Drenovca kod Paraćina i Boban M. (38) iz Batovca kod Požarevca zatečeni su dok...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.