Švedska pomoć Srbiji

Izvor: Akter, 19.Nov.2015, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švedska pomoć Srbiji

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović istakao je danas, na sastanku sa švedskim državnim sekretarom za migracije Larsom Vestbratom, da je za Srbiju od velikog značaja pomoć Švedske ne samo u procesu evropskih integracija, već i u rešavanju uvećanog priliva migranata

Tokom sastanka, Vestbrat je naglasio da je izuzetno važno da Evropska unija ostane dosledna humanim i demokratskim vrednostima.

Stefanović i Vestbrat su zaključili su da je potrebno da se sve zemlje EU uključe u rešavanje problema jer je jedino rešenje za migrantsku krizu - zajedničko rešenje.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

"Pomoć Švedske je važna i zbog EU i migranata"

Izvor: RTS, 19.Nov.2015

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović istakao je na sastanku sa švedskim državnim sekretarom za migracije Larsom Vestbratom, da je za Srbiju od velikog značaja pomoć Švedske ne samo u procesu evropskih integracija, već i u rešavanju uvećanog priliva migranata. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.