Izvor: B92, 28.Jun.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve više sredstava za mamograf

Beograd -- Do sada je sakupljeno 20 miliona dinara u humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za nabavku digitalnog mamografa koju sprovodi B92.

Međutim, za nabavku ovog aparata koji bi znatno uticao na smanjenje smrtnosti od karcinoma dojke, potrebno je još toliko. Predsednik Upravnog odbora RTV B92 Veran Matić, na koktelu koji je priredila Srpska asocijacija menadžera obratio se s nadom da će ostatak sredstava biti nabavljen u toku meseca.

Redovnom kontrolom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i ranim otkrivanjem bolesti, izlečenje će biti moguće u najmanje 55 odsto slučajeva.

Koktelu su prisustvovali i funkcioner DS-a Dragan Đilas i guverner Narodne banke Srbije Radovan Jelašić, koji je govorio o važnosti menadžerskog poziva u peridu tranzicije.

Na koktelu se gostima obratio i predsednik Srpske asocijacije menadzera Slobodan Vučićević koji je podsetio na neke akcije koje ova organizacija sprovodi, kao što je akcija ''Na praksi sam'', koja omogućava studentima sticanje prvih radnih iskustva u raznim preduzećima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.