Sutra toplije uz razvedravanje

Izvor: BKTV News, 07.Sep.2014, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra toplije uz razvedravanje

U većem delu Srbije sutra će biti toplije, uz postepeno razvedravanje, a samo će na jugozapadu i jugu biti promenljivo oblačno, uz mogućnost kratkotrajne kiše ili pljuskova sa grmljavinom.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, vetar će biti slab, severni, dok će najniža temperatura vazduha iznositi od 12 do 16 stepeni, a najviša od 23 do 27 stepeni.
I u Beogradu će biti toplije, uz postepeno razvedravanje. Vetar će biti slab, severni, dok će >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << najniža temperatura iznositi 16, a najviša 26 stepeni.
U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, od utorka do četvrtka biti pretežno sunčano i toplo, sa najvišom temperaturom od 25 do 30 stepeni.
U četvrtak uveče na severozapadu, a u petak i u ostalim krajevima, doći će do naoblačenja sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i padom temperature. U subotu se očekuje razvedravanje i zatim uglavnom sunčano.
Izvor: Tanjug, Blic
The post Sutra toplije uz razvedravanje appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toplije uz postepeno razvedravanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2014, 01:36

U većem delu zemlje danas će biti toplije uz postepeno razvedravanje, a najviša temperatura biće do 27 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Na jugozapadu i jugu biće promenljivo oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom. Duvaće slab, severni vetar....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Danas toplije i bez kiše

Izvor: Večernje novosti, 08.Sep.2014

BEOGRAD - U većem delu Srbije danas će biti toplije, uz postepeno razvedravanje, a samo će na jugozapadu i jugu biti promenljivo oblačno, uz mogućnost kratkotrajne kiše ili pljuskova sa grmljavinom.Kako je najavio Republički hidrometeorološki zavod, vetar će biti slab, severni, dok će najniža...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.