Izvor: S media, 23.Feb.2013, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG MLEKA POMETNJA I OKO PROTESTA: Asocijacija proizvođača negira da sutra organizuje protest

Centralna asocijacija proizvodjača mleka Vojvodine sutra ne organizuje nikakav protest ispred zgrade Vlade Vojvodine, kazala je večeras agenciji Beta predsednica te asocijacije Sanja Bugarski.

Ranije danas medijima je stigao poziv da "Asocijacija proizvodjača mleka Vojvodine" organizuje sutra u 11 sati protest ispred zgrade Vlade Vojvodine, jer pokrajinsku vlast smatraju odgovornom za aferu u vezi sa povećanim količinama opasnog aflatoksina u toj namirnici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Sanja Bugarski je kazala da ne zna za postojanje "Asocijacije proizvodjača mleka Vojvodine" i dodala da asocijaciju koju ona predvodi niko nije kontaktirao u vezi sa organizacijom protesta.

"Centralna asocijacija proizvodjača mleka ne organizuje nikakav protest. To je notorna laž. Mi se politikom ne bavimo, nas interesuju proizvodjači. A da li će političari da se pljuju, šutiraju pa posle piju kafu, to me ne zanima", poručila je Sanja Bugarski.

Na internet sajtu Agencije za privredne registre takodje ne postoji "Asocijacija proizvodjača mleka Vojvodine", kao registrovanoudruženje.

Knežević: Uskoro u prodavnicama potpuno zdravo mleko

(Beta)

Foto: Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ima li protesta proizvođača mleka?

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Feb.2013

Asocijacija proizvođača mleka Vojvodine najavila je da će sutra organizovati protest ispred zgrade Vlade Vojvodine u Novom Sadu zbog zbivanja u vezi s mlekom za koje se sumnja da je zagađeno opasnim aflatoksinima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ascocijacija ne organizuje protest pred Vladom Vojvodine

Izvor: Radio 021, 23.Feb.2013

Centralna asocijacija proizvođača mleka Vojvodine danas ne organizuje nikakav protest ispred zgrade Vlade Vojvodine, kazala je predsednica te asocijacije Sanja Bugarski.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.