Sutra prolećni dan - temperatura i do 20 stepeni

Izvor: NaDlanu.com, 09.Mar.2013, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra prolećni dan - temperatura i do 20 stepeni

Sutra će u Srbiji biti oblačno, ali toplo sa temperaturom i do 20 stepeni. Dok će u nekim krajevima padati kiša, u Beogradu se očekuje uglavnog suvo vreme.

Republički hidrometeorološki zavod Srbije je najavio da će duvati slab i umeren južni i jugozapadni vetar. Minimalna temperatura od dva do devet, najviša dnevna od 12 do 20 stepeni Celzijusa.U Beogradu će biti umereno i potpuno oblačno, toplo i uglavnom suvo vreme. Vetar slab i umeren južni. Minimalna temperatura oko devet, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << najviša dnevna oko 18. U Srbiji će u subotu biti oblačno, toplo, mestimično s kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom i grmljavinom. Od ponedeljka temperatura u padu, a od srede hladnije, povremeno s kišom i snegom. U Beogradu pretežno oblačno, toplo, povremeno s kišom. Od ponedeljka temperatura u manjem padu. Od srede hladnije, povremeno s kišom, a krajem perioda moguć je sneg.(Izvor: B92)

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Prolećni dan u Beogradu

Izvor: Studio B, 09.Mar.2013

Promenljivo oblačno vreme, uz slab jugozapadni vetar, s temperaturom od 18 stepeni, obeležilo je još jednu subotu u martu. ..Ipak, kao što je bilo i prethodna dva meseca, nastavlja se smena toplih i hladnih perioda, pa će sredinu marta obeležiti promena vremena, pad temperature i kišni dani...Kako...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.