Sutra oblačno, najviša temperatura do 15 stepeni

Izvor: Blic, 13.Nov.2013, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno, najviša temperatura do 15 stepeni

U Srbiji će sutra biti oblačno vreme, ponegde sa slabom kratkotrajnom kišom. Jutarnje temperature biće od pet do 10 a najviše dnevne od 10 do 15 stepeni.

U prestonici sutra do 12 stepeni

Kako je saopštio Hidrometeorološki zavod, duvaće slab i umeren vetar, u košavskom području krajem dana i u toku noći u pojačanju. Po kotlinama će biti maglovito i tmurno.

U Beogradu će biti pretežno oblačno i uglavnom suvo. Duvaće slab vetar, tokom noći u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pojačanju. Najniža temperatura biće oko devet, a najviša oko 12 stepeni.

U petak se u košavskom području očekuje umeren, povremeno i jak jugoistočni vetar. U južnom Banatu s udarima i preko 17 metara u sekundi.

Od petka do kraja sedmice biće malo i umereno oblačno i suvo. Zatim do kraja sledeće nedelje pretežno oblačno, mestimično sa kišom, uglavnom u zapadnim i jugozapadnim krajevima. U većini dana biće vetrovito, sa umerenim, u košavskom području povremeno i jakim jugoistočnim vetrom. Temperature će biti oko prosečnih vrednosti.

Kada je u pitanju biometeorološka prognoza, sutra se savetuje oprez srčanim bolesnicima, kao i osobama s disajnim problemima, naročito u jutarnjim satima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu poremećaja sna, glavobolje i bolova u mišićima.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vreme - 14. novembar

Izvor: RTS, 13.Nov.2013

Pretežno oblačno, ponegde slaba kratkotrajna kiša ili rosulja...Vetar slab do umeren, istočni i jugoistočni, u košavskom području krajem dana i u toku noći u pojačanju. Najviša dnevna temperatura od 9 do 15 stepeni.

Nastavak na RTS...

Prava jesen: Danas oblačno sa slabom kišom

Izvor: NaDlanu.com, 14.Nov.2013, 08:58

U Srbiji će danas najviša dnevna temperatura biti do 15 stepeni, biće oblačno, a ponegde će padati slaba kratkotrajna kiša...Po kotlinama će biti maglovito i tmurno, vetar će biti slab i umeren, istočni i jugoistočni, u košavskom području krajem dana i u toku noći u pojačanju. Prema prognozi...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.