Super Mario Run konačno dostupan na iOS-u

Izvor: NovaEnergija.net, 18.Dec.2016, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Super Mario Run konačno dostupan na iOS-u

Igrica Super Mario Run konačno je dostupna i na iOS-u, ali je preuzimanje malo zbunjujuće. Uobičajena ikona preuzmi/kupi se ne pokazuje, a umesto toga postoji ikona “obavesti”, koja je stara nekoliko nedelja.
Nakon što kliknete na nju, igrica je preuzeta i tri nivoa su besplatna, a ukoliko želite sve nivoe kojih ima 24, moraćete da platite 10 dolara.
Ovaj Mario je izdržljiviji i od vas se više ne zahteva da ga terate da se kreće jer je on sam inicijator. Osim >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << toga, naučio je nekoliko novih trikova, među kojima su uvezivanje skokova, duže i više skokove, i sposobnost da savlada zidove.
Super Mario Run ima tri načina igre, što je dodalo malo uzbuđenja do 24. nivoa. Igrica zahteva trajnu konekciju na internet, a u slučaju nestanke konekcije bićete obavešteni da se ponovo konektujete.
Igrica je odmah dostupna na App Storeu.
Izvor: Klix.ba

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.