Sudar tri tramvaja kod Pravnog fakulteta

Izvor: NaDlanu.com, 28.Mar.2012, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar tri tramvaja kod Pravnog fakulteta

Kod Pravnog fakulteta u Beogradu u sredu ujutru su se sudarila tri tramvaja, što je izazvalo veću saobraćajnu gužvu u tom delu grada.

BEOGRAD, 28. marta 2012. (Beta) - Kako je rečeno agenciji Beta u Beotaksiju, do sudara tramvaja došlo je oko pola devet.Povredjenih nije bilo, a saobraćaj je u medjuvremenu normalizovan.Kako su javili mediji, u sudaru tramvaja na linijama dva i sedam i "švajcarca" na liniji 12.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Sudar tri tramvaja kod Pravnog fakulteta, nema povređenih

Izvor: Studio B, 28.Mar.2012

Tri tramvaja sudarila su se jutros na Bulevaru kralja Aleksandra, kod Pravnog fakulteta. ..Povređenih nije bilo, a pričinjena je manja materijalna šteta...Sudar tramvaja na linijama 2, 7 i 12 izazvao je kraći zastoj u tom delu grada, ali je saobračaj ubrzo ponovo normalizovan.

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.