Studenti uče srednjoškolce toleranciji

Izvor: Blic, 25.Feb.2011, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenti uče srednjoškolce toleranciji

U srednjim školama će u periodu od druge nedelje marta do druge nedelje aprila studentska organizacija "Aiesec" održati niz predavanja i radionica o kulturnim razlikama i toleranciji, kroz projekat “Svet na dlanu”.

Cilj projekta je podizanje svesti mladih o važnosti njihove okoline i mogućnosti da na nju aktivno utiču, kako bi pomerili svoje granice i proširili vidike.

Predavanja na projektu držaće predavači iz stranih ambasada i kulturnih centara, a radionice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << volonteri, odnosno studenti iz drugih zemalja. Prvog dana projekta, u utorak u beogradskom Kulturnom centru "Grad”, u podne, biće održano uvodno predavanje na kome će se predstaviti projekat, svi predavači i volonteri, kao i škole učesnice.

Svaka škola će moći da se predstavi na sebi svojstven, kreativan način, kroz neku vrstu performansa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.