Izvor: Danas, 14.Jan.2015, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenti PMF-a pomažu vrtićima

Studenti PMF-a, tačnije treće godine hotelijerstva Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, pokrenuli su humanitarnu akciju „Biću dobra, dobar biću, zato poklon dobiću“ za pomoć vrtićima.

Grupe od jedanaestoro studenata će 19. januara odigrati predstave u dva novosadska vrtića, „Maslačak“ (Narodnog fronta 42) i „Speak Up“ (Alekse Šantića 52).

Studenti će pokazati deci da se svi mogu družiti, bez obzira na razlike među njima kao što >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << su nacionalna pripadnost, pripadnost određenoj rasi, materijalni status, pol i drugo, te da treba da poštuju starije i budu poslušni i dobri.

Prikupljena sredstva će biti poklonjena ovim vrtićima. Svakom vrtiću će biti nabavljeno nešto što im je potrebno za svakodnevno funkcionisanje. Svi građani koji žele da pomognu mogu se javiti rukovoditeljki projekta Mirjani Kordić na kontakt telefon 069/488-52-93 ili na elektronsku adresu mirjana.ns993@gmail.com

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.