Stravični detalji zločina u Rakovici

Izvor: Mondo, 14.Jul.2017, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravični detalji zločina u Rakovici

M.N. (43) koji je u sredu ubio svoju bivšu ženu u centru za socijalni rad i zadavio sina, priznao je da je pre zločina detetu dao veliku količinu lekova za smirenje, pa ga onda zadavio, pišu beogradski mediji.

Foto: Tanjug Rakovica

Kako je utvrđeno u istrazi, Nikolić je pre stravičnog zločina sina odveo na banjičko groblje i tamo ga u automobilu najpre drogirao lekovima, onda ga davio, pa se dovezao do opštine Rakovica gde je hladnokrvu ubio bivšu suprugu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << piše "infromer."

Prema rečima očevidaca otac je po dolasku na plato ispred SO Rakovica izneo iz kola dete bez svesti.

Kada je majka videla u kakvom je stanju dete, pokušala je da ga otme njegovih ruku, a on je onda uhvatio sina za vrat i svom silinom ga tresnuo o pločnik.

”M.N. je potom zgrabio nož koji je nosio u džepu bermuda i počeo da ubada ženu , koja je ubrzo iskrvarila", priča sagovornik lista iz istrage.

Izvor: Tanjug

Radnici centra za socijalni rad i slučajni prolaznik videli su šta se događa i pokušali da pomognu nesrećnoj ženi i detetu, ali je ubica nožem nasrnuo i na njih.

Dete viđao sredom, a ne u kontrolisanim uslovima

U tom trenutku pukom srećom naišli su komunalni policajci koji su savladali ubicu.

Horor: Nasilnik iz Rakovice bio osuđivan

“Jedna koleginica je pritrčala mališanu koji je ležeo bez svesti i krenula da mu daje veštačko disanje. U tom trenutku je detetu krenula pena na usta. Uhapšeni je ležao pet metara dalje i na njeno pitanje koje lekove mu je dao, nije hteo da kaže”, opisao je situaciju jedan od svedoka tragedije.

Reanimacija dečaka je trajala skoro sat vremena, ali i pored svih napora lekara Hitne pomoći on je preminuo.

--------------------

Nakon ovog ubistva alarmirane su sve službe i nadležni organi. Već su preduzete mere u borbi protiv nasilnika i zaštite žrtava. Obezbeđeno je 60 panik tastera u Centrima za socijalni rad, a gradonačelnik Beograda je naložio dodatne mere obezbeđenja.

PANIK TASTERIMA protiv nasilnika

Predsednik Aleksandar Vučić se, takođe, oglasio povodom ove tragedije. On predlaže strože kazne i zakone za nasilnike.

Vučić: Ko digne ruku na ženu - 20 godina robije!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.