Strani investitor se žali ministrima: Ovo više ne možemo da tolerišemo u Srbiji

Izvor: BKTV News, 05.Okt.2017, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strani investitor se žali ministrima: Ovo više ne možemo da tolerišemo u Srbiji

Žele da reše veliki problem!

Ministri za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i zdravlja, Zoran Ðorđević i Zlatibor Lončar, razgovarali su  s ambasadorom Narodne Republike Kine Li Mančangom i direktorom "HBIS grup Srbija“ Songom Sihaiem.

Tom prilikom su dogovorili mehanizam kontrole bolovanja u Železari Smederevo.

Kako se navodi u saopštenju iz Ministarstva rada, tokom nedavne posete ministra Ðorđevića Železari "HBIS grup Srbija“ >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u Smederevu, rukovodstvo ga je upoznalo s radom, ali i problemima s kojima se susreće ta kompanija, pa je na sastanku dogovoren mehanizam kontrole bolovanja, kao i na koji način će se on sprovoditi.

"Želja nam je da se problem bolovanja, koji je neretko predmet zloupotrebe, reši na najadekvatniji način. Postoje mehanizmi i ovo će biti jedna vrsta pilot projekta, koji će, ukoliko bude dao dobre rezultate, biti opšte primenjivan“, izjavio je ministar Ðorđević.

Ambasador Narodne Reublike Kine zahvalio se ministrima Ðorđeviću i Lončaru na blagovremenoj reakciji, brzoj i adekvatnom rešenju problema bolovanja u kineskoj kompaniji "HBIS grup Srbija.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.