Izvor: Danas, 18.Maj.2023, 13:01

Stojković (ZS): Obe političke strane zloupotrebljavaju bunu svih građana protiv nasilja

Potpredsednica Zdrave Srbije (ZS) Jovana Stojković ocenila je danas da je dobro što je vlast prihvatila sve zahteve roditelja dece iz beogradske Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u kojoj je ubijeno osam učenika i radnik obezbeđenja, ali da nije dobro što obe političke strane "zloupotrebljavaju" bunu svih građana protiv nasilja za svoje "političko bildovanje".

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević: Do kraja nedelje očekujemo odgovornost zbog objave spiska za ubistvo dece

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Maj.2023

Predsednik Saveta roditelja Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" Igor Đorđević izjavio je danas da do kraja nedelje očekuje da Vlada Srbije utvrdi odgovornost ljudi koji su u javnost izneli spisak s imenima đaka, a koje je, navodno, maloletni K. K. planirao da ubije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.