Izvor: Glas javnosti, 24.Jan.2010, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stipendije za 1.000 studenata

BEOGRAD - Hiljadu studenata završnih godina osnovnih i master studija na državnim univerzitetima u Srbiji dobilo je juče u Beogradu stipendije Fonda za mlade talente, koje mesečno iznose 25.000 dinara. Stipendije su dobili studenti univerziteta u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Novom Pazaru i Prištini, a među nagrađenima su studenti tehničkih, društvenih i medicinskih nauka, kao i umetničkih fakulteta.

- Želimo da ostanete u Srbiji - rekla je Snežana Samardžić-Marković, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << predsednica Fonda i ministar omladine i sporta.

Među nagrađenim 28 akademaca ima prosek 10, a poslednji student na listi koji je dobio stipendiju ima prosek 9,17. Svečanosti dodele stipendija prisustvovali su i ministri Mlađan Dinkić, Božidar Đelić, Žarko Obradović i Nebojša Bradić.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stipendije za hiljadu talenata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2010, 16:25

BEOGRAD - U Palati Srbija u Beogradu danas su uručene potvrde hiljadi najboljih studenata završnih godina u ovoj nastavnoj godini, stipendistima Fonda za mlade talente...Fond za mlade talente stipendiraće najbolje studente osnovnih akademskih studija, mastera ili integrisanih akademskih studija sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Uručene stipendije najboljim studentima

Izvor: EMportal, 23.Jan.2010

Hiljadu studenata završnih godina osnovnih akademskih studija i master-studija danas u Palati Srbija dobilo potrvrde stipendija Fonda za mlade talente. Fond u ovoj nastavnoj godini stipendira najbolje studente s 25.000 dinara mesečno.

Nastavak na EMportal...

Stipendije najboljim studentima

Izvor: B92, 23.Jan.2010

Beograd -- Hiljadu studenata završnih godina osnovnih i master studija na državnim univerzitetima u Srbiji dobilo je stipendije Fonda za mlade talente...Stipendija namenjena najboljim studentima u Srbiji iznosi 25.000 dinara mesečno, a na konkurs za petu generaciju stipendista prijavilo se preko 2000...

Nastavak na B92...

Stipendije najboljim studentima

Izvor: RTV Pink, 24.Jan.2010

. . . Hiljadu studenata završnih godina osnovnih i master studija na državnim univerzitetima u Srbiji dobilo je stipendije Fonda za mlade talente. . .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.