Izvor: RTS, 17.Jun.2021, 13:30

Stigla pomoć za Maju i njenu decu – plaćen dug za struju

Nakon priče koju je ekipa RTS-a uradila o Maji Kolarski, samohranoj majci šestoro dece kojoj je pretilo isključenje električne energije zbog duga od 130.000 dinara, velikim brojem donacija građana taj dug je u potpunosti izmiren.
U strahu da će svakoga časa ostati bez električne energije zbog duga koji su napravili prethodni stanari kuće u Begeču, gde je sa decom pronašla privremeni dom, Maja je danas proverila stanje na sajtu Elektrodistribucije. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tamo je pisalo da je na taj račun uplaćeno više od 220.000 dinara sa različitih računa.
Ovo je veliko olakšanje za njenu porodicu, iako to nije kraj problema.
Njeni problemi su počeli kada je posle teške bolesti izgubila podršku partnera, koji je prodao porodičnu kuću, a nju ostavio na ulici sa decom.
Danas radi više poslova kako bi deci obezbedila osnovne uslove za život, uprkos bolovima koje trpi, kao posledicu operacije karcinoma i hormonskih terapija.
Jedinu pomoć koju Maja dobija jednom u tri meseca jeste vaučer za kupovinu hrane od organizacije "Srbi za Srbe". 
Ukoliko želite da pomognete Maji Kolarski, to možete uraditi direktnim uplatama na njen račun: 200-119365910-05 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.