Stigla Irma i u Srbiju! Leskovac pogodilo strašno nevreme, kontejneri leteli! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 10.Sep.2017, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla Irma i u Srbiju! Leskovac pogodilo strašno nevreme, kontejneri leteli! (VIDEO)

Katastrofa! Nestala struja, vetar čupao drveće iz korena!

Olujni vetar sa jakom kišom, koji je juče posle podneva protutnjao kroz Leskovac, ostavio je za sobom veće štete nego što se u prvi mah videlo, primećuje se dan posle.

Vremenski rolerkoster: Danas oblaci i kiša od sutra već EKSTREMNO VISOKE temperature!

Pored polomljenog i iščupanog drveća, udar vetra bio toliko jak da je išupao, čak, i jedan gvozdeni strujni objekat, odnosno, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << stub i bacio ga nasred puta Leskovac – Vlasotince.

Alarm! Upozorenje svim građanima: U Srbiju večeras stiže solarna oluja, mnogo toga neće raditi!

Drveće je čupano iz korena i u okolini Leskovca, kontejneri su leteli po ulicama, a grane koje su se uplele u strujne mreže prouzrokovale su sinoć mrak u nekim delovima grada, dok su na nekim kućama polomljeni ili oduvani crepovi.



Na sreću, niko u tom nevremenu nije povređen, danas je grejalo sunce, ali je jučerašnji nalet oluje pokazao da i ovi prostori nisu imuni na, kako su se Leskovčani šalili na društvenim mrežama, „ leskovačke mini Irme“, jedan od najnovijih uragana na američkom kontinentu.

Kiša i vetar su se na grad na Veternici stropoštali juče nešto pre 16 časova i protutnjali Leskovcem neverovatom brzinom, dok se građani na društvenim mrežama već šale kako je ulicama „prošetala“ Irma.

Pojedini delovi grada su ostali i bez struje jer su polomljene grane kidale strujne kablove u naletu vetra.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.