Izvor: Blic, 24.Nov.2021, 17:36

Štićenici Sigurne kuće ubuduće će besplatno moći da borave u objektima Centra dečjih letovališta širom Srbije

Centar dečjih letovališta i oporavilišta Grada Beograda i Sigurna kuća Beograd potpisali su Sporazum o saradnji, po kojem će štićenici Sigurne kuće, ubuduće besplatno boraviti u objektima Centra širom Srbije. Dokument je potpisan povodom 25. novembra, Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, sa ciljem da se pruži podrška i pomogne u oporavku i rehabilitaciji ženama i deci žrtvama nasilja u porodici koji su u Sigurnoj kući Beograd pronašli utočište.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žene i deca žrtve nasilja besplatno na Tari, Goču, Divčibarama…

Izvor: N1 televizija, 24.Nov.2021

Centar dečjih letovališta i oporavilišta Grada Beograda i Sigurna kuća Beograd potpisali su Sporazum o saradnji, po kojem će štićenici Sigurne kuće, ubuduće besplatno boraviti u objektima Centra širom Srbije.

Nastavak na N1 televizija...

"Svaka žena koja trpi nasilje treba i da ga prijavi": Vesić posetio Sigurnu kuću

Izvor: Blic, 25.Nov.2021, 13:07

Naše društvo je poslednjih godina uradilo mnogo po pitanju kažnjavanja nasilnika i pružanja pomoći ženama i deci koji su žrtve nasilja, ali nedovoljno kako bi nasilje bilo iskorenjeno. Nasilje je prisutnije nego što ga vidimo i nažalost jedan broj žena još uvek se ne ohrabruje to da prijavi,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.