Stevka motkom jurila predsednika

Izvor: Glas javnosti, 11.Jul.2009, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevka motkom jurila predsednika

KURŠUMLIJA - Radnici „Kopaonika“ i Konfekcije „7. Jul“ i dalje drže u blokadi zgradu opštine. Oni su ogorčeni izjavom predsednika opštine Zorana Vučkovića da je zatražio od tužilaštva i policije da skloni radnike. Verovatno shvatajući kakva će biti njihova reakcija, Vučković se juče nije pojavio, ali ga je ogorčena radnica Stevka Sekić pronašla u kafani i sav svoj bes iskalila na njemu.

Znam ja gde je on - rekla je Stevka i krenula da ga traži od kafane do kafane. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Pronašla ga je u trećoj kako sedi s prijateljem uz jutarnju kafu i sa podignutim štapom osula paljbu na njega.

- Gde si ti. Što ne dođeš ovamo, narod ti je gladan. Šta se kriješ. Radi nešto, zašta primaš platu - vikala je Stevka dok je predsednik pokušavao da joj objasni da on čini sve da obezbedi razgovor u Ministarstvu ekonomije.

Strpljenje na izmaku

Jedan od vođa radnika Straimir Đokić kaže da mu nije jasno zašto neko izaziva radnike i igra se njihovim strpljenjem.

- Mi samo tražimo da nam iz Ministarstva ekonomije jave kada mogu da nas prime na razgovor, a oni to nisu u stanju tri meseca. Samo da nam jave, ništa drugo. Ja ovo ne razumem - kaže Đokić.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.