Stefanović sa studentima bezbednosti o saradnji

Izvor: RTS, 09.Jun.2020, 16:21

Stefanović sa studentima bezbednosti o saradnji

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je sa polaznicima 9. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane koji su posetili Ministarstvo unutrašnjih poslova
Stefanović je istakao da bez sadejstva svih bezbednosnih službi, njihovog zajedničkog rada, razmene informacija i postupanja u najboljem interesu građana, nije moguće uspostaviti dobar sistem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bezbednosti.

On je ocenio da je saradnja svih srpskih službi bezbednosti, Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva odbrane i Bezbednosno-informativne agencije, intenzivna i čvrsta, saopštio je MUP.
Prema njegovim rečima, bezbednost u širem smislu podrazumeva i finansijsko-ekonomsku stabilnost, jer samo zemlja koja ekonomski napreduje ima mogućnost da gradi i jača sistem bezbednosti.
Pomoćnik ministra i načelnik Sektora za ljudske resurse Katarina Tomašević upoznala je polaznike 9. klase sa organizacijom Ministarstva unutrašnjih poslova kroz predavanje na temu „Organizacija, zadaci i pravci razvoja MUP-a".
Tokom posete Ministarstvu unutrašnjih poslova, polaznici Visokih studija bezbednosti i odbrane obišli su i Sektor za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije i Jedinicu za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata MUP-a.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Stefanović sa studentima bezbednosti o saradnji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2020

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je danas da bez sadejstva svih bezbednosnih službi, njihovog zajedničkog rada, razmene informacija i postupanja u najboljem interesu građana, nije moguće uspostaviti dobar sistem bezbednosti...On je tokom razgovara...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.