Stefanović i Kif o korupciji, kriminalu i migracijama

Izvor: Blic, 12.Jul.2016, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović i Kif o korupciji, kriminalu i migracijama

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa ambasadorom Velike Britanije Denisom Kifom o dosadašnjoj uspešnoj saradnji policija dve zemlje i problemu iregularnih migracija.

- U oblasti borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala u poslednje dve godine unapređena je saradnja dveju policija - rekao je ministar Stefanović, istakavši da je Velika Britanija značajan partner.

Ambasador Kif je, kako se navodi u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << MUP-a, naglasio da je jedan od prioriteta Velike Britanije stabilnost Zapadnog Balkana, kao osnov napretka regiona.

Velika Britanija će, bez obzira na njihove političke odluke, podržavati Srbiju na evropskom putu.

Stefanović je upoznao ambasadora Kifa s merama koje Srbija preduzima na polju iregularnih migracija naglasivši da je naša zemlja potpuno posvećena rešavanju tog problema.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.