Stefanović: Policija radi i danas da građani budu bezbedni

Izvor: RTS, 06.Jan.2018, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Policija radi i danas da građani budu bezbedni

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović unošenjem badnjaka u prostorije Policijske stanice Novi Beograd obeležio je Badnji dan i poručio da ogroman broj pripadnika policije i danas radi kako bi građani Srbije bili bezbedni.
Nebojša Stefanović je, zajedno sa najbližim saradnicima, čestitao najradosniji hrišćanski praznik svim pripadnicima MUP-a, ali i građanima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << slave Badnji dan i Božić po julijanskom kalendaru i poželeo im dobro zdravlje, sreću i da Srbija bude mirna i bezbedna, saopštio je MUP.

"Momci i devojke u plavim uniformama rade kao i svakog drugog dana kako bi građani bili bezbedni. Oni koji žele mogu i danas da izvade dokumenta ili registruju vozila", rekao je Stefanović.
Izrazio je očekivanje da će Ministarstvo unutrašnjih poslova imati mirnu, bezbednu i uspešnu godinu.
"Radićemo i ove godine na unapređenju materijalnog položaja policajaca, ali i uslova u kojima rade. Nastavićemo sa modernizacijom, nabavkom novih patrolnih vozila i uniformi, jer hoćemo da pokažemo da brinemo o svim policajcima koji brinu o građanima", istakao je Stefanović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: MUP radi kao i svakog drugog dana

Izvor: Beta Video, 06.Jan.2018

BEOGRAD - „Momci i devojke u plavim uniformama rade kao i svakog drugog dana kako bi građani bili bezbedni. Oni koji žele mogu i danas da izvade dokumenta ili registruju vozila“ rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Stefanović simbolično uneo badnjak u policiju: Naši pripadnici i danas rade da bi građani bili bezbedni (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2018

Stefanović je, zajedno sa najbližim saradnicima, čestitao najradosniji hrišćanski praznik..Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanovićunošenjem badnjaka u prostorije Policijske stanice Novi Beograd obeležio je Badnji dan i poručio da ogroman...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.