Stefan Paunović prvi doplivao do Časnog krsta na jezeru Očaga

Izvor: Beta OMS, 19.Jan.2015, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Paunović prvi doplivao do Časnog krsta na jezeru Očaga

Povodom Bogojavljenja, jednog od najvećih hrišćanskih praznika, pod pokroviteljstvom Gradske opštine Lazarevac danas je na jezeru Očaga održano tradicionalno plivanje za ČASNI KRST. Na početku manifestacije, okupljene na jezeru Očaga pozdravio je predsednik gradske opštine Lazarevac Dragan Alimpijević koji je prisutnima čestitao Bogojavljenje, a prijavljenim učesnicima poželeo puno sreće u nadmetanju.

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Todorović pobjednik prvog plivanja za Časni krst

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jan.2015

MODRIČA - Aleksandar Todorović /25/ iz Koprivne kod Modriče pobjednik je bogojavljenskog plivanja za Časni krst koje je, prvi put u istoriji Modriče, danas održano na rijeci Bosni...Todorović je prvi doplivao do Časnog krsta za koji se ispod Starog mosta, u prisustvu oko 1.000 posjetilaca, takmičilo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.