Izvor: Danas, 15.Avg.2023, 15:37

Štednja u domaćoj valuti i dalje isplativija od štednje u evrima

Štednja stanovništva u dinarima krajem juna 2023. godine dostigla je gotovo 109 milijardi dinara, a tokom jula je, prema operativnim podacima, dostigla 110 milijardi dinara, saopštila je Narodna banka Srbija dodajući da je to "pokazatelj očuvanog poverenja u domaću valutu i bankarski sistem".

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štednja u domaćoj valuti dostigla u julu najviši nivo, premašila 110 milijardi dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2023

Štednja stanovništva u domaćoj valuti krajem juna dostigla je svoj novi najviši nivo i iznosila je gotovo 109 milijardi dinara, a tokom jula je nastavila da raste i prema operativnim podacima premašila je 110 milijardi dinara, objavila je danas Narodna banka Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Građani Srbije sve više štede u dinarima

Izvor: Radio 021, 15.Avg.2023

Štednja stanovništva u domaćoj valuti krajem juna 2023. godine dostigla je svoj novi najviši nivo i iznosila je gotovo 109 milijardi dinara.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.