Stanje na putevima: Sneg pada na Zlatiboru, Kopaoniku i u Sjenici

Izvor: BKTV News, 16.Jan.2017, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanje na putevima: Sneg pada na Zlatiboru, Kopaoniku i u Sjenici

Sneg umerenog intenziteta pada trenutno na Zlatiboru, Sjenici i Kopaoniku, a zbog nižih tempeartura poledica i dalje predstavlja veliku opasnost u vožnji.

Iz AMSS upozoravaju vozače da mokri ili snegom i ledom prekriveni kolovozi u velikoj meri povećavaju zaustavni put vozila, smanjuju njegovu stabilnost i upravljivost i zahtevaju pažljivo upravljanje vozilom.

Poledica je vrlo čest uzrok izletanja sa kolovoza, gubljenje kontrole nad vozilom i razlog većeg broja >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << saobraćajnih udesa.

Sumaglice ima u većini krajeva Srbije, dok je magla prisutna u pojedinim delovima Beograda, na severu Šumadije i jugu Banata pri čemu je vidljivost smanjena na 200 do 500 metara, što može biti opasno jer je u tim područjima kolovoz mokar, a temperature niže.

Prema rečima meterologa, naoblačenje sa slabim snegom sa jugozapada tokom dana proširiće se i na ostale krajeve uz manje povećanje visine snežnog pokrivača.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PAŽNJA NA PUTEVIMA ZBOG POLEDICE: Sneg na Zlatiboru, Kopaoniku i u Sjenici

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2017

Poledica uzrok većeg broja udesa..Sneg umerenog intenziteta pada trenutno na Zlatiboru, Sjenici i Kopaoniku...Iz AMSS upozoravaju vozače da mokri ili snegom i ledom prekriveni kolovozi u velikoj meri povećavaju zaustavni put vozila, smanjuju njegovu stabilnost i upravljivost i zahtevaju pažljivo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.