Stabilnost u regionu je krhka

Izvor: Danas, 22.Maj.2011, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stabilnost u regionu je krhka

Sa srpskim zvaničnicima smo razgovarali o tome kako da im pomognemo da nastave pravcem kojim su krenuli, jer je to pozitivan put. Potrebno je nastaviti sa unutrašnjim reformama, ali i sa naporima da se podrži stabilnost i saradnja u regionu, kao i kontinuirani dijalog između Beograda i Prištine. Ako je vašoj zemlji potrebna pomoć da bi se prevazišli pojedini problemi, mi ćemo potražiti način kako da vam tu pomoć pružimo, rekao je za Danas Mark Perin de Brišambo, generalni sekretar OEBS-a.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brišambo: Srbija na pozitivnom putu

Izvor: EMportal, 23.Maj.2011, 10:37

Srbija je na pozitivnom putu, ali je potrebno nastaviti reforme i napore ka stabilnosti i saradnji u regionu i dijalog Beograda i Prištine, rekao generalni sekretar OEBS-a Mark Perin de Brišambo.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.