Izvor: Danas, 27.Jan.2022, 15:12

Šta se krije iza statistike o preminulima 2021. godine u Srbiji?

Preliminarni podaci Republičkog zavoda za statistiku pokazuju da je prošle godine umrlo preko 30 odsto više ljudi u poređenju sa petogodišnjim prosekom (2015 - 2019), što je po rečima demografa Ivana Marinkovića, naučnog saradnika  Instituta društvenih nauka, iznenađujuće veliki broj, imajući u vidu da on premašuje i broj umrlih tokom 2020, koja je po svemu bila izuzetna godina.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Erbas Helikopters: 2021. godina je godina oporavka tržišta helikoptera, veći brojevi naručenih i isporučenih letelica

Izvor: TangoSix.rs, 28.Jan.2022, 11:28

Sumirajući ostvarene rezultate za 2021. godinu, kompanija Erbas Helikopters objavila je preključe da je prošle godine došlo do značajnog oporavka tržišta u odnosu na 2020. godinu, ostvaren je veliki napredak kada je reč o broju isporučenih letelica, a posebno što se tiče naručenih helikoptera.. Broj...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.