Srpska aplikacija CarGo počinje da posluje u Švajcarskoj

Izvor: NovaEnergija.net, 06.Dec.2018, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska aplikacija CarGo počinje da posluje u Švajcarskoj

Kompanija iz Srbije CarGo saopštila je da će sredinom decembra ove godine početi da posluje i u Švajcarskoj, a Cirih će biti prvi grad u kojem će biti dostupna ta aplikacija za taksi prevoz.
CarGo je sporazum o saradnji potpisao sa švajcarskim prevoznikom Züri taxi 7×2 i dogovoreno je da se koriste usluge samo vlasnika hibridnih automobila.
– Cilj kompanije je da izvozimo našu pamet i rešenja na kojima rade inženjeri, dizajneri i programeri iz Srbije. >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << Drago nam je da svet počinje da prepoznaje našu aplikaciju, koja će se sada naći rame uz rame sa najpoznatijim aplikacijama na svetu koje pružaju uslugu prevoza – rekao je direktor CarGo-a Vuk Guberinić.
Vlasnik Züri taxi 7×2 Cihan Cevik je rekao da se veruje da će uz Kargo aplikaciju ta firma poboljšati uslugu prevoza koju nude građanima Ciriha. Kompanija CarGo nastala je u Beogradu 2015. godine.
Izvor: Beta
Foto: Pixabay

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.