Srceparajuća poruka Isidore Bjelice svojoj ćerki (FOTO)

Izvor: BKTV News, 16.Jan.2017, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srceparajuća poruka Isidore Bjelice svojoj ćerki (FOTO)

Poznata spisateljica Isidora Bjelica svojoj ćerki Vili Evađelini Pajkić danas je emotivnom porukom čestitala 15. rođendan.

Bjelica, koja se godinama bori sa kancerom, uvek ističe kako joj porodica najviše pomaže da prebrodi teške dane, a svojom najnovijom rođendanskom porukom svojoj ćerki verujemo da je raznežila, a možda čak i rasplakala mnoge.

Mila moja tufnice srecan ti 15 ti rodjendan u zelji da Bozija blagodat bude uvek uz tebe... Znas koliko me boli >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da si poslednje cetiri godine provodila po bolnicama i stalnom strahu i brizi... Dok su druge devojcice mirno spavale ti si noci i noci negovala bolesnu majku... Dok su druge devojcice odlazile na sport ti si sate i sate sedela na hemioterapijama, ali mila moja kroz sve to stradanje naucili smo o ljubavi vise nego sto bi nam doneo srecan zivot u zdravlju i izobilju. Naucile smo obe da u ovom krhkom palom svetu satkanom od Nesavrsenstva nema jace sile od ljubavi. Naucile smo da je sve prolazno i nestaje a samo ona postaje jaca sa svakom Nevoljom i nesrecom. I zato budi radosna i spokojna, devojcice moja, voli te tvoja mama najvise u svim svetovima...

A photo posted by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on Jan 15, 2017 at 10:55pm PST

"Mila moja tufnice, srećan ti 15. rođendan, u želji da Božija blagodat bude uvek uz tebe... Znaš koliko me boli da si poslednje četiri godine provodila po bolnicama u stalnom strahu i brizi. Dok su druge devojčice mirno spavale, ti si noći i noći negovala bolesnu majku. Dok su druge devojčice odlazile na sport ti si sate i sate sedela na hemioterapijama,a li mila moja kroz sve to stradanje naučuli smo o ljubavi više nego što bi nam doneo srećan život u zdravlju i izobilju. Naučile smo obe da u ovom krhkom palom svetu satkanom od nesavršenstva nema jače sile od ljubavi. Naučile smo da je sve prolazno i nestaje, a samo ona postaje jača sa svakom nevoljom i nesrećom. I zato budi radosna i spokojna, devojčice moja, voli te tvoja mama najviše u svim svetovima", piše u Isidorinoj poruci koju je namenivši svojoj mezimici objavila na društvenim mrežama.

Poznato je da spisateljica ne odustaje tako lako i trudi se da svakoga dana bude nasmejana, a pred novogodišnje i božišće praznike svojim obožavateljima i prijateljima poslala je jako potresnu poruku. 

Isidora Bjelica o svojoj najtežoj borbi: Što mi je život bio strašniji i teži, više sam ga volela i cenila!

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Dirljiva poruka Isidore Bjelice: "Naučile smo da je sve prolazno i nestaje..."

Izvor: B92, 16.Jan.2017

Srpska spisateljica Isidora Bjelica dirljivom porukom čestitala je svojoj ćerki 15. rođendan...Iako već dugo boluje od raka, Isidora ne posustaje u svojoj borbi. S obzirom na to da je aktivna na društvenim mrežama i da sa svojim pratiocima deli i dobre i loše trenutke, Isidora je poslala poruku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.