Srbin opet hoće u vojnike: Peticija za vraćanje obaveznog vojnog roka!

Izvor: BKTV News, 21.Jan.2013, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin opet hoće u vojnike: Peticija za vraćanje obaveznog vojnog roka!

Srbin opet želi da bude ponosan vojnik! Srednjoškolac iz Futoga je pre nekoliko dana uspešno pokrenuo Peticiju za vraćanje obaveznog vojnog roka, koja je naišla na veliki odziv među njegovim vršnjacima.
I dok su pre samo nekoliko godina mladi Srbi na sve načine pokušavali da izbegnu “unoformu”, kako Srbin.info saznaje, generacije dečaka i mladića od 14 do 18 godina u svim krajevima naše zemlje u ogromnom broju žele da odsluže vojni rok kao i njihovi očevi, dedovi, pradedovi…
Peticiju je do sada podržalo više od 500 srpskih mladića, uglavnom srednjoškolaca iz Beograda i Novog Sada, a preporučilo je putem društvene mreže Fejsbuk više od 1.000 osoba.
Izvor: srbin.info
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.