Srbija se oprostila od legende! Sahranjen glumac Tomo Kuruzović!

Izvor: BKTV News, 05.Avg.2017, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija se oprostila od legende! Sahranjen glumac Tomo Kuruzović!

Glumac Toma Kuruzović, poznat po ulogama u seriji "Povratak Otpisanih" i "Srećni ljudi", sahranjen je danas na Bežanijskom groblju. Osim njegove porodice, na Tomin pogreb došle su kolege Tihomir Stanić i Slobodan Boda Ninković.

Kuruzović je bio filmski i televizijski glumac, reditelj i pisac, a rođen je 1930. godine u Sarajevu, gde je završio Učiteljsku školu. Kao prosvetni radnik radio je samo godinu dana, nakon čega se seli u Beograd gde upisuje Akademiju za pozorište >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i film u klasi profesora Joze Laurenčića, zajedno sa Ljubom Tadićem i Borom Todorovićem.

ZBOGOM LEGENDO: Sahranjen Predrag Cune Gojković! (FOTO)

Ostvario je veliki broj uloga tokom svoje profesionalne karijere, među kojima su one u filmovima "Mali budo", "Na putu za Montevideo", "Sivi kamion crvene boje", "Salaš u malom ritu".

Poznati glumac Tomo Kuruzović preminuo je od posledica srčanog udara u 86. godini.

Poslednji pozdrav! Na Palama sahranjen prvak gusala Mateja Radović! (VIDEO)

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.