Izvor: Blic, 10.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija danas na Si-En-Enu

Srbija danas na Si-En-Enu

Reklamni spot o turističkoj ponudi Srbije će na Si-En-Enu biti premijerno prikazan danas u 7.40 po srednjoevropskom vremenu i to u emisiji američke televizije 'Si-En-En tudej'.

Danas će dva spota u trajanju od po 40 sekundi biti emitovana devet puta, dok će tokom januara spotovi biti prikazani 107 puta. Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Srbije, izjavio je da izrada i četvoromesečno emitovanje 507 spotova koštaju 500.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << evra. Novac je obezbeđen iz nacionalnog investicionog plana. Početak emitovanja spotova, kako su juče saopštili u TOS, zavisio je od uplate prve rate od 250.000 evra.

U TOS kažu da je spotovima bio zadovoljan i predsednik države Boris Tadić.

Spotove je uradila ekipa Si-En-Ena i to od sirovih materijala koje su snimile agencija 'Publicis' iz Beograda i srpske lokalne turističke organizacije.

- Reč je o dva spota od po 40 sekundi. U prvom spotu je, između ostalog, prikazan noćni život u Beogradu, Novom Sadu i drugim gradovima. U drugom spotu naglasak je stavljen na netaknutu prirodu, arhitekturu, kulturno i istorijsko nasleđe. Inače, cela akcija nosi naziv 'Zvuci i prizori' - navode u TOS.

Ukoliko spotovi budu imali pozitivne efekte, saradnja sa Si-En-Enom će se nastaviti, pre svega u vezi sa detaljnim prikazivanjem srpske turističke ponude u koju spadaju, na primer, 'Egzit' i Sabor u Guči.

M. Cvejić Satnica emitovanja

Spotovi koji promovišu turističke destinacije Srbije pojaviće se danas u 'Si-En-En tudeju' i u 9.05, zatim u 'Si-En-En vorldu' u 11.05, a takođe će biti prikazani i u emisiji Larija Kinga u 12.10. Jedan spot biće emitovan u emisiji 'Biznis 1' u 13.05, zatim tokom trajanja 'Vorld njuza' u 14.40, kao i dva puta tokom emisije 'Jor vorld' u 18.40 i 19.10. Poslednji spot će danas biti prikazan u 23.45 tokom emisije 'Vorld sport'.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.