Izvor: Danas, 11.Mar.2023, 01:07

Spasilačka operacija italijanske obalske straže: „Više od 1.000 migranata u opasnosti“

Italijanska obalska straža pokrenula je seriju spasilačkih operacija kako bi pomogla stotinama migranata naguranih u više plovila kod italijanske obale, skoro dve nedelje nakon što su se najmanje 73 osobe udavile u brodolomu. „Više od 1.000 ljudi je u opasnosti“, navodi se u saopštenju italijanske obalske straže.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oko 1.000 migranata na sigurnom tokom akcije spašavanja u Italiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Mar.2023

Oko 1.000 migranata prebačeno je na sigurno u dve italijanske luke 11. marta nakon što su pretrpani čamci detektovani u Sredozemnom moru, prenose mediji. Duž obale Italije u toku je velika operacija spašavanja 1.300 migranata. Video snimci obalske straže objavljeni kasno u petak pokazuju veliki...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.