Španija i seksualna industrija: Premijer obećava zabranu prostitucije

Izvor: Danas, 18.Okt.2021, 10:47

Španija i seksualna industrija: Premijer obećava zabranu prostitucije

Getty ImagesŠpanski premijer Pedro Sančez prilikom obraćanja na partijskoj konferenciji u Valensiji. Španski premijer Pedro Sančes obećao je da će prostituciju proglasiti nezakonitom. Obraćajući se pristalicama na kraju trodnevnog kongresa Socijalističke partije u Valensiji, Sančez je rekao da prostitucija „porobljava“ žene. Prostitucija je dekriminalizovana u Španiji 1995, a 2016. godine Ujedinjene nacije (UN) su procenile […]

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španija i seksualna industrija: Premijer obećava zabranu prostitucije

Izvor: Radio 021, 18.Okt.2021

Ujedinjene nacije procenjuju da je španska seksualna industrija postala vredna 3,7 milijardi evra, od kada je dekriminalizovana 1995.

Nastavak na Radio 021...

POROBLJAVANJE ŽENA: Španski premijer Pedro Sančez obećava zabranu prostitucije

Izvor: Kurir, 18.Okt.2021

Španski premijer Pedro Sančez ponovo je obećao, u govoru poslednjeg dana kongresa Socijalističke partije održanom u Valensiji, da će zabraniti prostituciju koju je nazvao porobljavanjem žena.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.