Izvor: Glas javnosti, 03.Jul.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šormaz miri zavađene strane

ŠABAC - Sukobi u šabačkom DSS se ne smiruju oko toga ko će biti odbornici ove stranke u lokalnoj skupštini. Tim povodom u Šapcu je u noćnoj poseti bio i Dragan Šormaz, potpredsednik stranke da bi umirio strasti. Sednica održana 1. jula je prekinuta zbog toga što se dr Goran Maletić, inače ginekolog hvalio da je „raspremao“ nečije žene. Šormaz je otišao neobavljena posla, ali kako saznajemo, Maletiću ne gine isključenje iz stranke o čemu će se odluka doneti u Beogradu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<

Sukobi u stranci počeli su kada je Goran Maletić, predsednik gradskog odbora predao mimo volje odbora listu odbornika za lokalnu skupštinu. Drugu listu predala je Olivera Perišić, za koju član Izvršnog odbora GO i poslanik Zoran Nikolić tvrdi da je jedina ovlašćena od predsednika Koštunice da to učini. Kako nezvanično saznajemo, ovaj potez Maletić pravda time da kao predsednik odbora ima pravo da bira odbornike, a da mu je kriterijum uspeh na lokalnim izborima. Tako su se na listi od pet odbornika našla četiri lekara. Opštinska izborna komisija, inače, uvažava Maletićevu listu.ŠABAC - Sukobi u šabačkom DSS se ne smiruju oko toga ko će biti odbornici ove stranke u lokalnoj skupštini. Tim povodom u Šapcu je u noćnoj poseti bio i Dragan Šormaz, potpredsednik stranke da bi umirio strasti. Sednica održana 1. jula je prekinuta zbog toga što se dr Goran Maletić, inače ginekolog hvalio da je „raspremao“ nečije žene. Šormaz je otišao neobavljena posla, ali kako saznajemo, Maletiću ne gine isključenje iz stranke o čemu će se odluka doneti u Beogradu.

Sukobi u stranci počeli su kada je Goran Maletić, predsednik gradskog odbora predao mimo volje odbora listu odbornika za lokalnu skupštinu. Drugu listu predala je Olivera Perišić, za koju član Izvršnog odbora GO i poslanik Zoran Nikolić tvrdi da je jedina ovlašćena od predsednika Koštunice da to učini. Kako nezvanično saznajemo, ovaj potez Maletić pravda time da kao predsednik odbora ima pravo da bira odbornike, a da mu je kriterijum uspeh na lokalnim izborima. Tako su se na listi od pet odbornika našla četiri lekara. Opštinska izborna komisija, inače, uvažava Maletićevu listu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.