Izvor: Danas, 04.Dec.2021, 01:14

Solidarnost sa Žilnikom, Markovićem i Dragojevićem da se ne bi uveo “Gestapo duha”   

Povodom neregularne odluke Upravnog odbora Filmskog centra Srbije da se ne podrže novi filmovi Želimira Žilnika, Gorana Markovića i Srđana Dragojevića, uprkos tome što ih je na konkursu odabrala i preporučila komisija, oglasio se i Savet 27. Festivala autorskog filma, koji je večeras svečano završen u Kombank dvorani.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Savet FAF-a: Upitna sloboda; Baljak: I cenzori iz Žilnikovog vremena bi zavideli

Izvor: N1 televizija, 04.Dec.2021

Svečano je zatvoreno 27. izdanje Festivala autorskog filma projekcijom „Žurnala o Želimiru Žilniku“ autora Janka Baljka sinoć u Kombank dvorani. Pre projekcije, dodeljene su i nagrade najboljim filmovima, a publika je imala priliku i da vidi deo atmosfere sa filmske ture Gorana Markovića, ovogodišnjeg...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.