Softverska kompanija Neoinfo potpisala Ugovor o razvoju novog intranet portala za kompaniju Croatia Airlines

Izvor: TangoSix.rs, 20.Nov.2017, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Softverska kompanija Neoinfo potpisala Ugovor o razvoju novog intranet portala za kompaniju Croatia Airlines

Zagrebačka softverska firma Neoinfo nedavno je potpisala Ugovor o razvoju novog intranet portala za kompaniju Croatia Airlines, saopšteno je iz te firme.
Projekat, uz razvoj, uključuje i dizajn i bezbednost tog portala, koji će koristiti zaposleni kompanije Croatia Airlines, navode iz Neoinfa i dodaju:
– Na portalu će biti dostupne razne informacije i dokumentacija, a služit će i kao centralna točka za pristup raznim sustavima i aplikacijama. Portal se >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << temelji na IBM WebSphere i Java tehnologiji. –
Neoinfo je u vazduhoplovnoj industriji prisutan prvenstveno svojim proizvodom Simplair namenjenom malim vazduhoplovnim prevoznicima i manjim aerodromima, kažu iz te kompanije.

The post Softverska kompanija Neoinfo potpisala Ugovor o razvoju novog intranet portala za kompaniju Croatia Airlines appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.