Izvor: RTS, 18.Dec.2021, 17:31

Sneg i jak vetar ponovo izazvali probleme kod Nove Varoši, 290 meštana bez struje

Sneg koji pada od noćas i jak vetar doneli su novih dvadesetak centimetara snežnog pokrivača, napravivši probleme u novovaroškim planinskim selima.
Vetar je stvarao snežne nanose na putevima pa su sve mašine koje je angažovala opština Nova Varoš na terenu, a pomažu i meštani.

Meštani Bele Reke, oko 290 potrošača, su bez struje zbog kvara na dalekovodu, a zbog snežnih smetova ekipe elektrodistribucije teško se probijaju do dalekovoda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />U višim predelima ponegde, sa snegom od prošlog vikenda, ima i do metar snega.
U Novoj Varoši je na snazi vanredna situacija zbog problema sa strujom i putevima, koje je izazvao sneg prošlog vikenda.
Putevi do svih sela i zaselaka bili su pročišćeni ali je vetar izazvao nove probleme.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova Varoš: Sneg napravio probleme, 290 meštana bez struje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2021

Sneg koji je padao od noćas i jak vetar napravili su nove probleme u novovaroškim planinskim selima...Padavine su donele novih dvadesetak centimetara snežnog pokrivača, a vetar je stvarao snežne nanose na putevima pa su sve mašine koje je angažovala opština Nova Varoš na terenu a pomažu i meštani,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ZAVEJANA SRBIJA NAKON VELIKIH PADAVINA: Sve mašine na terenu, pomažu i meštani! Čak 290 potrošača bez struje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2021

Sneg koji je padao od noćas i jak vetar doneli su novih dvadesetak centimetara snežnog pokrivača napravivši probleme u novovaroškim planinskim selima..Vetar je stvarao snežne nanose na putevima pa su sve mašine koje je angažovala opština Nova Varoš na terenu, a pomažu i meštani...Meštani...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.