Smenjena Vesna Gaćeša, direktorka Agencije za licenciranje stečajnih upravnika

Izvor: Blic, 06.Jun.2011, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjena Vesna Gaćeša, direktorka Agencije za licenciranje stečajnih upravnika

Vlada Srbije razrešila je dužnosti direktorku Agencije za licenciranje stečajnih upravnika Vesnu Gaćešu, objavljeno je u najnovijem broju Službenog glasnika.

Za vršioca dužnosti direktora Agencije Vlada je imenovala Sinišu Kukića.

Smenu Gaćeše zatražilo je Ministarstvo ekonomije, na predlog Upravnog odbora Agencije.

Upravni odbor je predložio smenu direktorke Agencije jer je procenio da je trajno otežano funkcionisanje te institucije, zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što je nekoliko zaposlenih pokrenulo postupak za zaštitu od zlostavljanja na radu pred Republičkom agencijom za mirno resavanje radnih sporova.

U "Službenom glasniku" objavljeno je i rešenje o postavljanju državnog sekretara u Ministarstvu finansija Gorana Radosavljevića.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.