Slovenački kamperi posetili užički kraj

Izvor: Glas javnosti, 11.Maj.2011, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenački kamperi posetili užički kraj

UŽICE - Predstavnicima Kamping asocijacije Slovenije bili su od 26. do 30. aprila gosti Turističke organizacije Užica, gde su se upoznali sa bogatom ponudom turističkih sela Zlakusa i Potpeće, prirodnim lepotama Tare, Kremana i Mokre Gore.

Kamperi su tom prilikom bili smešteni u Terzića avliji u Zlakusi i na Mokroj gori, kod Šarganske osmice, gde su koristili kamping prostore za individualni smeštaj kampera.

Tokom svog boravka, obišli su i grad Užice, a najveću pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << gostiju iz Slovenije privukli su Stara hidrocentrala, Trg partizana i Narodni muzej. S obzirom na to da je 2011. godina u kojoj se obeležava 70 godina od osnivanja Užičke republike (24. septembar 1941.), posebna pažnja posvećena je Kadinjači i spomenicima iz tog perioda.

Predstavnci Kamping asocijacije Slovenije, koja ima oko 1.000 aktivnih i više od 4.000 pasivnih članova upoznali su se u sa razvojem prostora za kampere u tom kraju Srbije, na čemu rade Turistička organizacija Užica i regija Zapadna Srbija.

Bravo za mr Ivanovica direktora Turisticke organizacije..

Po prvi put uzicku TO vodi cOvek koji se skolovao za oblast turizma, i rezultati su neminovni.

Posto vise ne zivim u svog gradu Uzicu svima sa ponosom govorim o Potpeckoj pecini, Zlakusi , Mokroj Gori, Kremnima, Uzicu.

Pre nekoliko danas sam dobila jedan prospekt-knjigu koja je skoro radjena. Odavno nisam dobila lepsi poklon.

SAMO NAPRED UZICANI !

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.